CATEGORII DE VIDEOCLIPURI
VIDEOCLIPURI PUSE IN ATENTIE
roman
Adaugat:
acum 5314 zile
1:27
roman
Adaugat:
acum 5314 zile
1:16
roman
Adaugat:
acum 5314 zile
0:51
rufus
Adaugat:
acum 5320 zile
0:26
rufus
Adaugat:
acum 5320 zile
2:12
    • Vezi toate videoclipurile
Politica de Protectie si Securitate a Datelor Personale


TvTravel recunoaste faptul ca vizitatorii, utilizatorii si toti cei care folosesc site-ul īsi apreciaza intimitatea. Aceasta Politica de Protectie si Securitate a Datelor Personale contine informatii importante referitore la folosirea si īmpartasirea informatiilor de pe site-urile TvTravel. TvTravel ofera acest capitol pentru a va ajuta sa fiti informati īn luarea deciziei de a folosi sau de a nu folosi īn continuare site-ul TvTravel.

Politica de Protectie si Securitate a Datelor Personale face parte din Termenii si conditiile de utilizare. Folosirea site-urilor TvTravel si orice informatii personale oferite de D-voastra prin site-urile TvTravel se supun acestei Politici de Protectie si Securitate a Datelor Personale precum si Conditiilor de utilizare.

Informatiile colectate de TvTravel
Informatii furnizate de utilizatori, anumite informatii personale (nume, adresa de mail etc.) sunt necesare, daca doriti sa participati īn diversele activitati pe site-urile TvTravel, ca de exemplu uploadarea videoclipurilor, postarea mesajelor pe forum sau comentarea videoclipurilor, participarea la concursuri, promotii, completarea chestionarelor sau subscrierea la buletine de stiri sau alte liste de corespondare.

Cānd folositi site-urile TvTravel, serverele noastre īnregistreaza unele informatii trimise de browserul dumneavoastra, īn momentul īn care vizitati un site. Aceste īnregistrari pot include informatii ca: adresa solicitata, adresa IP (Internet Protocol), tipul browserului, limba browserului, ultima pagina si URL-uri, tipul de platforma, numarul click-urilor, nume de domenii, pagini vizualizate si ordinea acestora, intervalul de timp per pagina, data si timpul vizualizarii.

Modul īn care TvTravel foloseste informatiile
Daca ne trimiteti informatii identificabile prin site-urile TvTravel, vom folosi informatiile dumneavoastra personale pentru a administra, a mentine si a va furniza particularitatile si functionalitatea site-urilor TvTravel.

Orice informatie personala sau material video/audio/imagine, ce sunt īmpartasite voluntar pe internet (pe forumuri, mesaje si chat, prin pagina dumneavoastra de profil etc.) devine disponibil public si poate fi vizualizat si folosit de ceilalti. Numele contului dumneavoastra (si nu adresa de mail) apare altor utilizatori īn momentul cānd uploadati videoclipuri sau trimiteti mesaje prin site-urile TvTravel si alti utilizatori va pot contacta, trimitindu-va mesaje sau comentarii. Orice videoclip trimis prin site-urile TvTravel poate fi redistribuit prin internet si alte canale media si poate fi vizualizat de catre toata lumea.

Nu folosim adresa dumneavoastra de e-mail sau alte informatii personale pentru a va trimite materiale publicitare fara consimtamāntul dumneavoastra īn afara de unele programe sau particularitati īn care aveti puterea de decizie de a accepta sau refuza materialele in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date Totusi, adresa dumneavoastra de e-mail poate fi folosit fara consimtamāntul dumneavoastra pentru scopuri non-comerciale sau administrative ( pentru a va anunta despre schimbari īn site, administrare etc.)

Folosim anumite informatii neidentificabile personal pentru īmbunatatirea calitatii si imaginii site-ului TvTravel si pentru crearea unor particularitati, promotii, functionalitati si servicii noi, prin īnregistrarea, urmarirea si analiza preferintelor si tendintelor utilizatorilor nostri.

Cānd releva site-ul TvTravel informatii
Nu divulgam informatiile dumneavoastre personale ( cum ar fi numele sau adresa de mail) altor terti pentru folosirea de catre acestea cu scopuri de marketing fara consimtamāntul dumneavoastra sau īn afara unui program pentru care aveti abilitatea de a accepta sau refuza.

Putem furniza informatii personale si / sau informatii neidentificabile personal, daca suntem obligati de lege sau daca asemenea actiuni sunt necesare pentru a se supune legislatiei sau īn urma unui ordin, citatii sau mandat de perchezitie.

Site-ul nostru īsi rezerva dreptul de a furniza informatii personale sau neidentificabile personal, despre care credem ca sunt adecvate sau necesare pentru a pune in aplicate Termenii de utilizare, luarea precautiunilor īmpotriva obligatiei de raspundere, pentru a investiga sau a se apara īn fata cererilor sau afirmatiilor tertilor, pentru asistarea agentiilor guvernamentale, pentru protejarea sigurantei sau integritatii site-ului nostru, pentru protejarea drepturilor, proprietatilor sau sigurantei personale a site-ului, utilizatorilor sau altora.

Posibilitatile dumneavoastra de alegere Bineīnteles ca puteti refuza sa trimiteti informatii personale prin site-urile TvTravel, dar īn acest caz site-ul TvTravel nu va va putea oferi anumite servicii. Puteti actualiza sau corecta informatiile personale si preferintele oricānd, vizitānd pagina dumneavoastra de profil. Retineti, materialele multimedia uploadate de Utilizatori nu pot fi sterse si sunt supuse Conditiilor de utilizare.

Pentru protejarea intimitatii si sigurantei dumneavoastra, intreprindem actiuni rezonabile ( cum ar fi o parola unica) pentru verificarea identitatii dumneavoastra īnainte de va permite sa accesati profilul personal si sa faceti modificari. Sunteti īntotdeauna responsabil de pastrarea parolei si a informatiilor contului dumneavoastra.

Ne puteti contacta cu īntrebari sau comentarii referitor la aceasta Politica de Protectie si Securitate a Datelor Personale, informatiile dumneavoastra personale, consimtamāntul dumneavoastra, optiunile dumneavoastra prin folosirea acestui formular de contact.

Link-uri catre alte site-uri
TvTravel permite altor companii de a pune reclame pe site-urile TvTravel. Aceste companii folosesc tehnologia de a trimite, īn mod direct, browser-ului dumneavoastra reclamele si link-urile ce apar pe site-urile TvTravel. Cānd se īntāmpla acest lucru, ei primesc īn mod automat adresa dumneavoastra de IP. Pot folosi si alte tehnologii pentru masurarea eficientei reclamelor si personalizarea reclamei ce vedeti.

Angajamentul nostru fata de siguranta si protectia datelor

Daca devenim constienti de orice abuz, este posibil sa īncercam sa va informam pentru a putea lua masurile de siguranta potrivite. Este posibil, ca sa punem un avertisment pe pagina de web TvTravel daca are loc un abuz asupra sistemului de siguranta. Īn functie de unde locuiti, puteti avea dreptul de a primi o notificare despre abuzul asupra sistemului de siguranta īn scris. Pentru a primi o notificare gratuita despre un eventual abuz asupra sistemului de siguranta (sau pentru a retrage consimtamāntul dumneavoastra de a primi notificare electronica), anuntati-ne prin acest formular de contact.

Angajamentul nostru fata de intimitatea copiilor

Asigurarea intimitatii copiilor mici este foarte importanta. De aceea, TvTravel nu colecteaza sau pastreaza informatii personale sau neidentificabile personal pe site de la persoane sub 14 ani si nici o parte a site-ului nu este directionat catre copiii sub 14 ani.

Informatii speciale utilizatorilor internationali

Site-urile TvTravel sunt gazduite īn Romānia si sunt intentionate si directionate utilizatorilor din Romānia. Daca sunteti un utilizator, care acceseaza pagina noastra din America, Asia sau alta regiune cu legi specifice privind colectarea, folosirea si dezvaluirea datelor personale, ce difera de la legile din Romānia, fiti constienti, ca prin folosirea site-ului TvTravel, ce este guvernat de catre legislatia romāna, transmiteti informatiile dumneavoastra personale īn Romānia si sunteti de acord cu acest transfer.